mobile nav

Memorial

Russell family v. University of London Russell family v. University of London

Plaque: Russell family v. University of London

Inscription

The University of London hereby records its sincere apologies that the plans of this building were settled without due consultation with the Russell family and their trustees and therefore without their approval of its design.

Immediately below this plaque is another: 'Civic Trust Award, 1998'.

Site: Russell family v. University of London (1 memorial)

WC1, Thornhaugh Street, Clore Management Centre

The Russell family owned the land on which this building was erected.

Go to map of other memorials in this area

This section lists the subjects commemorated on the memorial on this page:
Russell family v. University of London

Information Subjects commemorated